Hoe werkt de Fluye New Ara

Er is veel te doen in de media over de werking van apparaten die werken op basis van magneten. Er worden allerlei beweringen gemaakt, die in meeste gevallen niet nagekomen kunnen worden, en mensen zijn teleurgesteld in de resultaten.

Hoe werkt Fluye anders?

Fluye werkt net zoals andere apparaten op basis van magneten, maar er zijn een aantal zeer belangrijke verschillen. Fluye is gebaseerd op de geforceerde doorgang van water door een zeer sterk magnetisch veld. Het water wordt onder druk door kleine doorgangen geperst en passeert een gecontroleerd magnetisch veld van maar liefst 10.000 Gauss (1 Tesla).

Het zeer sterke magnetische veld verandert de elektrostatische structuur van het kalk, waardoor de vorming van nieuwe kalkaanslag voorkomen wordt. Dit is niet een onbekend fenomeen of iets magisch, het is simpelweg het veranderen van het Calciet in het water naar Aragoniet. Aragoniet heeft een andere moleculaire structuur waardoor het zich niet vasthecht en daardoor wordt kalkaanslag voorkomen.

Curatieve werking

Door de unieke samenstelling van de Fluye ionen-versnellers wordt 100% van het Calciet in het water omgezet naar Aragoniet. Dit heeft niet alleen invloed op het vormen van nieuwe kalkaanslag, maar zal ook de oude kalkaanslag doen verdwijnen in uw apparaten en leidingen.