Testimonials

Testimonials van onze partner in Chili

Al deze ervaringen komen van klanten van onze partner in Chili waar Fluye al jaren met groot succes ingezet en verkocht wordt. Het water in Chili is veel harder dan in Nederland, maar zelfs daar zijn de resultaten fantastisch. Kijk ook op hun eigen website op https://fluye.cl/

We hebben de Fluye ionische-versneller meer dan een jaar geleden geïnstalleerd in ons huis, gelegen in Guanaqueros, IV Region. Jarenlang was het harde water in de omgeving een probleem voor het watersysteem (kranen, leidingen, toestellen, etc). Tegenwoordig zijn al onze kranen en vaatwassers ontkalkt.

Andrea SanzEco Boutique Hotel

We hebben alle problemen veroorzaakt door kalksteen opgelost. We merken het vooral in de keukenapparatuur en in onze koffiemachine “La Marzocco”, die dagelijks gemiddeld 500 koffiespecialiteiten bereidt. Sinds de lancering van de ionenversneller hebben we geen andere ontharders gebruikt. Ik heb deze apparatuur ook in mijn huis gezet en het heeft me geholpen bij het oplossen van veel problemen.

Eigenaar en chef-kok: Nicolás BaudrandBlue Jar

In Chicureo is het water verschrikkelijk hard. We zijn blij dat we de Fluye ionenversneller sinds een jaar samen met de waterfilters voor drinken en koken in ons huis hebben geïnstalleerd. Binnen een maand na installatie van de Ion Accelerator konden we concrete verschillen zien. We merkten dat de kalk uit de ketel, de kranen in de badkamer en in onze koelkast opgelost werd en verdween. We raden ze absoluut aan.

Brissa ZarorPsychologe

Sinds januari 2015 gebruiken we de ionische versnellers van Fluye als algemene behandeling voor al het water dat ons restaurant binnenkomt. Sinds de implementatie van de technologie is het ontkalkende effect in circuits, douches, vaatwassers en apparatuur in ons restaurant merkbaar. We gebruiken technologie al bijna drie jaar, waardoor er geen chemicaliën, ontkalkingszuren, zout of ontharders op harsbasis meer nodig zijn.

Bogdan Piotraszewski - ManagerLa Mar

Sinds we Fluye in huis hebben, zijn de kranen veel schoner, wat een duidelijke weerspiegeling is dat de New Ara werkt en het water goed wordt behandeld. Het gevoel van reinheid bij het nemen van een bad is heerlijk. Bovendien is het rustgevend dat het onderhoud weinig tijd kost, erg eenvoudig is en er geen extra producten nodig zijn. De keuze voor dit innovatieve systeem is een succes gebleken.

Ana María AntipilChicureo