Ervaringen met Fluye

Thuisgebruik

Eerste pilot in Nederland.

11 maart werd de eerste Fluye New Ara geplaatst in een woonhuis in Nederland. Na 40 jaar ervaring en vele goede ervaringen in het buitenland was de New Ara eindelijk hier beschikbaar.

Om data te verzamelen op Nederlandse bodem is er een pilot opgezet die in verschillende sectoren zal plaatsvinden. Wilt u mee doen met de pilot? Neem dan even contact op om te kijken of u voldoet aan de voorwaarden voor deelname.

Wat deze plaatsing in een woonhuis betreft zijn de resultaten al na korte tijd veelbelovend. Zo is de kalkafzetting na slechts 17 dagen afgenomen op de kranen. Ook begint huishoudelijke apparatuur, zoals de waterkoker en het koffiezetapparaat, te ontkalken. Dit alles door de omzetting van calciet in aragoniet en de curatieve eigenschappen van het geïoniseerde water.

Het chroom van de kranen in de badkamer ging zelfs ook meer glanzen.

De foto’s van de waterkoker laten, na slechts 17 dagen, een aanzienlijke verbetering te laten zien w.b. kalkaanslag, ook al wordt deze niet elke dag gebruikt. De verwachting, gebaseerd op de ervaringen uit het buitenland is, dat dit proces zal doorzetten en dat de aanslag binnenkort geheel verdwenen is.

En dit allemaal zonder chemicaliën of schoonmaakmiddelen.